foto nunta

Organizari evenimente

Fiesta Pitestiului presteaza pentru o serie de evenimente : spectacole, nunti, petreceri, botezuri, mese festive si sarbatori tematice.

organizari nunti

Organizari nunti, botezuri, spectacole

Pentru ca stim sa valorificam tot ce este mai pretios in viata, dar mai ales timpul, noi cei care facem parte din echipa de organizari evenimente suntem aici pentru dumneavoastra, cu un spectacol de scena diversificat pe gustul tuturor imbinad diferite genuri muzicale oferit de o formatie de nunta, folosind o sonorizare profesionala, invitati in programul artistic.

Asigurarea unei ambiante placute este esentiala in desfasurarea evenimentului d-voastra cu o prezenta agreabila care sa simta ceea ce-si doreste publicul si care sa stie sa intretina atmosfera pe tot parcursul evenimentului.

Profesionalismul si pasiunea care ne caracterizeaza vor transforma acest moment unic intr-o frumoasa poveste... . Povestea dumneavoastra de iubire transpusa in realitate, o realitate ce o vei trai alaturi de cei mai buni prieteni , organizata de noi in cele mai mici detalii.

Preturi ieftine:

Locatii de nunta, invitatii de nunta, invitaii de botez. decoratiuni de nunta, decoratiuni baloane, aranjamente florale, ursitoare botez, muzica de nunta, servicii foto video, petreceri tematice, petrecere de cracin 2017, revelion 2018.

Oferim garantia unui spectacol de exceptie confirmata de reactia, recomandarea si impresia publicului. Detinem un studio de inregistrari si prelucrari audio video si proiectie unde ne desfasuram activitatea in domeniul formatii nunta pitesti , formatii nunta bucuresti si formatii nunta in toata tara.

organizari botezuri

Alte linkuri: