header image

La nunta, botez, petrecere sau spectacol

Muzica este o parte foarte importanta a evenimentului dumneavoastra.

preturi formatie nunta

Prezentare

Formatia FIESTA PITESTIULUI, ne dorim ca evenimentul dumneavoastra (nunta, botez, petreceri private, spectacole etc.) sa fie ceva special si de calitate.

La nunta d-voastra nu aveti nevoie de muzica de un singur gen de muzica .

Asigurarea unei ambiante placute este esentiala in desfasurarea evenimentului d-voastra cu o prezenta agreabila care sa simta ceea ce-si doreste publicul si care sa stie sa intretina atmosfera pe tot parcursul evenimentului.

Acest lucru il facem posibil imbinand diferite genuri muzicale pe placul tuturor invitatilor, cu un program destul de diversificat oferit de o formatie de nunta aleasa din diverse formatii nunta si cu o sonorizare profesionala pentru diferite evenimente:(nunti, botezuri, spectacole, petreceri private, mese festive).

  • MARY DINESCU – solista
  • GEORGE DINESCU.–clape, solist, armonie, negative
  • CRISTINA MARIA –solista , vioara
  • DAN DINESCU – inginer de sunet, tobe-percutie, clarinet , negative, textier

Repertoriu

Repertoriul nostru cuprinde muzica: spaniola, engleza, italiana, romaneasca greceasca, turceasca, armeneasca , folclor, petrecere si creatii proprii. Dorind sa imbunatatim de fiecare data spectacolul nostru aducem surprize si noutati.

Oferim garantia unui spectacol de exceptie confirmata de reactia, recomandarea si impresia publicului. Detinem un studio de inregistrari si prelucrari audio video si proiectie unde ne desfasuram activitatea in domeniul formatii nunta pitesti , formatii nunta bucuresti si formatii nunta in toata tara.

Galerie video

Portofoliu nunti, botezuri, petreceri, spectacole Fiesta Pitestiului.

Alte linkuri: